News Flash:

Reteta energizanta cu nuci care curata sangele, intinereste organismul, restabileste puterile dupa boli grave

6 Aprilie 2016
22431 Vizualizari | 0 Comentarii
nuci
Urmatoarea reteta energizanta are la baza nucile. Leacul este unul de exceptie: curata sangele, intinereste organismul si ne repune pe picioare dupa boli grave. Pentru preparare, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1 litru alcool dublu rafinat

- 12 pahare de apa de izvor

- 1 kg nuci

- 1 kg miere de albine

- o planta aloe de trei ani

- 500 ml bere bruna

- 1 kg sfecla rosie

- 1 kg varza

- 1 kg patrunjel (frunze cu radacina)

-  cate 2 linguri de plante: sunatoare, rostopasca, troscot, patlagina, talpa-gastei, sulfina, flori de coada-soricelului si de galbenele, fructe de paducel.
Pentru inceput, nucile se spala bine, se usuca, se scoate miezul (cojile nu se arunca), se prajeste bine, se rasneste, se amesteca cu alcoolul dublu rafinat. Se topeste mierea de albine si se adauga in alcool. Planta de aloe, in varsta de 3-5 ani (nu se uda 5 zile in prealabil) se scoate atent din ghiveci, in asa fel ca radacinile sa ramana intregi. Se scutura bine de pamant, se spala cu bere, se toaca si se pune in alcool. Sfecla rosie se spala bine cu o perie si apa fierbinte, se da prin masina de tocat carne, cu tot cu coaja, se stoarce sucul si se amesteca cu alcoolul si celelalte componente. La fel se stoarce sucul si din morcov si varza, si se adauga in alcool.
Cojile de nuci se piseaza, se pun pe foc cu 12 pahare de apa, se aduc pana la punctul de fierbere, dupa care se pun in apa cate 2 linguri din plantele enumerate (in total 20 de linguri). Se fierb 20 de minute, se strecoara si se amesteca cu alcoolul si celelalte plante. Se macereaza la intuneric 36 de ore. Se agita inainte de folosire. Se consuma de sase ori pe zi (inainte si dupa mesele principale) in felul urmator: 10 zile - cate o lingurita, 10 zile - cate o lingura, 10 zile - cate o lingurita si se repeta pana se consuma toata cantitatea preparata.

reteta nucile boli grave preparare ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010309 (s)