News Flash:

Reteta care iti imbunatateste vederea

23 Iulie 2016
10566 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta ochi
Vladimir Petrovich Filatov este un doctor rus eminent care si-a dedicat intreaga viata gasirii unui remediu natural de imbunatatire a vederii. El a combinat medicina alternativa cu cea conventionala in anii 1960 pentru a trata oamenii ce aveau probleme cu vederea si pentru a preveni o pierdere definitiva a vederii.
Astfel, Vladimir Petrovich Filatov a creat aceasta reteta care s-a dovedit a fi extrem de eficienta si pe care oamenii au folosit-o la scare mare inca de pe atunci.
Ingredientele de care aveti nevoie:
Aloe Vera
Suc de lamaie
500 grame de nuci pisate
300 de grame de miere pura
Instructiuni:
Trebuie ca mai intai sa preparati sucul de aloe vera. Pentru aceasta trebuie sa rupeti frunzele din josul tulpinii de aloe vera, de la mijloc si de sus si lasati numai 3-4 frunze pe tulpina. Apoi spalati bine cu o apa ce a fost in prealabil bine incalzita si apoi racita. Eliminati tepii, taiati frunzele si apoi strecurati sucul printr-un tifon dublu. Dr. Filatov ne spune ca frunzele nu trebuie taiate imediat, ci lasate in frigider inainte timp de 10-12 zile.  Conform teoriei doctorului Filatov, aceasta metoda permite declansarea stimulatorilor biogen care activeaza celulele aloe. Spalati, asadar, frunzele si continuati procedura dupa aceasta perioada.
Metoda de folosire:
Cu jumatate de ora inainte de masa, consumati aceasta solutie, de trei ori pe zi. Nu va opriti din a o consuma pana ce nu veti constatat o imbunatatire in vederea dumneavoastra.
Beneficiile sucului de Aloe Vera:

Bolile de rinichi
Probleme ale tractului gastrointestinal
Inflamatii ale organelor de reproducere la femei
Hemoroizi
Tuberculoza
Probleme cardiovasculare
Stimularea si fortifierea sistemului imunitar
Prevenirea cancerului si a bolilor autoimune
Stimuleaza regenerarea celulara
Probleme digestive: colita, colon iritabil, constipatie, diaree
Malabsorbtie, ajuta in dezechilibre grave ale bacteriilor benefice din organism
Reglarea metabolismului, obezitate
Diabet zaharat tip 1 si 2
Hepatite virale, herpes
Oboseala cronica
Ulcer gastro-intestinal
Sinuzita si astm
Psoriazis, eruptii si alte pete pe piele
Arsuri, taieturi, rani, intepaturi de insecte
Gelul de aloe vera intareste sistemul imunitar si are efecte antibiotice, antiinflamatorii si antiseptice, care ajuta la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele si psoriazisul. In acelasi timp, un consum regulat de aloe normalizeaza tranzitul intestinal, promovand sanatatea sistemului digestiv, creste absorbtia de proteine, amelioreaza arsurile la stomac si are efect calmant asupra gingiilor si tesuturilor bucale moi.
Planta de aloe este o sursa bogata de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este si printre putinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E si acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzator doar prin alimentatie. Toti acesti nutrienti ajuta la mentinerea greutatii corporale in limitele normale, impiedica imbatranirea celulara si asigura necesarul zilnic de energie.
Surse selective: healthyfoodhelp.net
                           www.csid.ro
dr-catalin-luca.ro

aloe vera hemoroizi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.7794 (s) | 32 queries | Mysql time :0.406491 (s)