News Flash:

Reteta bunicii pentru vindecarea de cancer de col uterin

23 Martie 2016
41545 Vizualizari | 2 Comentarii
cancer col
Simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente. Orice femeie trebuie sa stie ca este posibil sa nu existe niciun semn de alarma pana cand nu a ajuns la un stadiu avansat. Din aceasta cauza este foarte importanta testarea periodica in vederea depistarii anumitor leziuni potential canceroase prin efectuarea cel putin o data pe an a testului Papanicolau.
In cele mai multe cazuri, sangerarea vaginala este primul simptom vizibil al cancerului de col uterin. De obicei, acesta apare dupa actul sexual. Orice sangerare care apare in oricare alt moment, alta decat cea din perioada menstruatiei, este, de asemenea, considerata a fi anormala.
Urmatorul leac este unul cu adevarat miraculos pentru vindecarea cancerului de col uterin. Baza acestuia este reprezentata de galbenele. Asadar, veti avea nevoie de:

- 4 pumni de galbenele proaspete

- 3 litri de apa
Se aduna galbenele proaspete si se taie marunt, flori, tulpini si frunze. Se pun la fiert intr-un vas smaltuit apa si, cand clocoteste, se adauga cei patru pumni de planta, lasandu-se sa mai fiarba 5 minute la foc mic. Se lasa la infuzat, se strecoara si cat infuzia mai este calduta, se fac spalaturi vaginale, dimineata si seara. Dupa ultima spalatura, in vagin se introduce imediat un tampon de tifon imbibat in ulei de catina, care se lasa peste noapte, iar dimineata se arunca. 

Este foarte important ca, pentru a grabi vindecarea si a-i asigura eficacitatea, sa se consume multe fructe si legume proaspete din gradina. In plus, in loc de apa, se consuma ceai de urzici.

col uterin papanicolau sangerarea vaginala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

pisi  | #1486
Sa nu mai faceti niciodata,daca faceti spalaturi vaginale,numai in cazul in care va recomanda ginecologul,asta faceam si eu si la sfatul medicului meu ginecolog nu am mai facut spalari vaginale care dauneaza florei vaginale
Elena  |  #1489
De acord ca nu sunt bune mereu spalaturile vaginale, dar aici este vorba deja de o boala, in care deja flora este afectata, deci nu vad ce rau pot face spalaturile cu infuzie de galbenele!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006552 (s)