News Flash:

Retailerul sportiv NEW BALANCE a deschis la IULIUS MALL TIMISOARA primul magazin din afara Bucurestiului

18 Octombrie 2016
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 2

Un nou brand s-a alăturat portofoliului Iulius Mall Timişoara, spre încântarea celor care îndrăgesc sportul.

 

Retailerul de articole sportive New Balance a deschis, de curând, la parterul mall-ului, prima locaţie din afara Bucureştiului şi, totodată, cea de-a patra din România. New Balance are o tradiție îndelungată în producția de pantofi sport, calitatea și designul inovativ asigurând succesul produselor lansate de acest brand. Încălțămintea marca New Balance se integrează perfect în stilul casual și poate fi accesorizată cu orice tip de ţinută.

 

În noul magazin deschis la Iulius Mall clienții, bărbaţi, femei şi copii, pot descoperi întreaga gamă de produse a brandului New Balance, de la încălțăminte sport și casual, până la îmbrăcăminte realizată din materiale speciale, ideală pentru diverse activități în aer liber.

 

Povestea New Balance a început în anul 1906, în Statele Unite ale Americii, iar în prezent are deschise magazine pe toate continentele. Brandul New Balance este recunoscut drept compania care lansează adidașii în cele mai multe variante de lățime.

 

Despre Iulius Mall Timișoara

 

Iulius Mall Timișoara reunește peste 350 de magazine, fiind cel mai mare mall din afara Bucureștiului. Cea mai îndrăgită destinație de shopping și entertainment din regiune va deveni parte integrantă în proiectul ansamblului multifuncțional Openville. Noul pol de dezvoltare urbană va fi un spațiu vibrant și cosmopolit, care va include: şapte clădiri de birouri clasa A, peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, săli de cinema, locuri de joacă, fresh market, patru săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare.

Galerie Foto

IMTM_3_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005151 (s)