News Flash:

Repetitie pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei la Timisoara

30 Noiembrie 2014
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, cei care participa la parada au facut ultimele pregatiri, pentru ca luni, de Ziua Nationala a Romaniei, totul sa functioneze perfect.
Dar ce veti vedea la parada? Ministerul Apararii Nationale va participa cu 352 de militari si 35 de mijloace auto, inclusiv blindate, Gruparea Mobila de Jandarmi cu 174 de jandarmi si 14 mijloace auto, ISU Banat cu 115 pompieri militari si 15 autospeciale, Politia de Frontiera cu 28 de politisti si 14 mijloace auto, SRI cu 2 persoane si un mijloc auto, IPJ Timis cu 40 de politisti si 13 mijloace auto, Penitenciarul Timisoara cu 15 persoane si cinci mijloace auto si Politia Locala Timisoara cu 26 de politisti locali si 14 mijloace auto.
In acest an, la traditionala parada militara se vor adauga si exercitiile demonstrative de interventie ale Inspectoratului de Politiei al Judetului Timis, I.S.U., Banat, Gruparii Mobile de Jandarmi, Penitenciarului Timisoara si ale Brigazii 18 Infanterie Banat.
Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei vor incepe la ora 11, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, cu intonarea imnului si discursurile oficialitatilor locale si judetene. De la 11.30, pe bulevardul Revolutiei 1989 va avea loc parada militara.
Sambata, din fata Palatului Administrativ au plecat si zece militari din Timisoara, intr-o alergare de tip stafeta spre Alba Iulia. La nivel national, 24 de garnizoane, aproximativ 130 de militari, participa in cadrul proiectului „Uniti alergam de Ziua Nationala!”. Militarii pleaca din garnizoanele de resedinta si vor ajunge pe 1 decembrie la Alba Iulia, scrie tion.ro.
Din Timisoara au plecat 10 militari, care parcurg distanta spre Alba Iulia, in alergare; fiecare militar alearga o portiune. Scopul stafetei este de a ajuta cel putin un militar ranit in teatrele de operatii pentru a participa la Olimpiadele Paralimpice din Londra, in anul 2016. Astfel, se vor strange  bani pentru cei care vor participa la aceasta olimpiada paralimpica. Daca doriti sa donati, gasiti informatii pe galantom.ro

penitenciarului timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006801 (s)