News Flash:

RENUNTA URGENT la aceste bauturi! Provoaca boli grave petermen lung, inclusiv cancer!

23 Octombrie 2015
1743 Vizualizari | 0 Comentarii
suc celulita
A venit toamna, este vremea schimbarilor! Si de ce nu am face ceva si in legatura cu regimul nostru alimentar. Iata care sunt cele opt bauturi la care ar trebui sa renuntati, daca va doriti sa duceti o viata sanatoasa.


Cola


Da, este prima pe lista, pentru ca e o bomba calorica ce contine zero nutrienti. Este facuta din zahar, coloranti si arome chimice. Iar asta se traduce prin carii, metabolism afectat si chiar boli de rinichi.


Cola Zero


Zaharul este inlocuit cu indulcitori de sinteza in acest caz. Este la fel de gustoasa ca o Cola obisnuita, insa nu si sanatoasa. Ba mai mult, indulcitorii chimici adauga kilograme in plus si pot avea efecte serioase asupra memoriei.


Suc de fructe pasteurizat


Aceste bauturi contin mult zahar. Mai bine va cumparati un storcator de fructe. Nu este foate scump, iar asa puteti controla ce beti.


Frappuccino


Continutul ridicat de zahar, la care se adauga cofeina va fi un adevarat soc pentru sistemul vostru nervos si circulator. Renuntati imediat la acest obicei alimentar.


Cocteiluri gata mixate


Acelea pe care le cumparati imbuteliate, din supermarket. Sunt o varianta comoda atunci cand plecati cu prietenii la cabana, la sfarsit de saptamana, insa sunt pline de conservanti, zahar si arome sintetice.


Suc concentrat


Niciodata! Este cel mai daunator pentru organism. De fapt, ar trebui sa evitati orice aliment sau bautura pe care scrie concentrat, scrie antena3.ro.


Produse care inlocuiesc lactatele


Facute in general din soia, acestea au fost destinate initial persoanelor care au intoleranta la lactoza. Azi au devenit o moda printre cei care se lauda cu un stil de viata sanatos. Atentie insa, bauturile din soia indulcite contin un ingredient care afecteaza sistemul digestiv si poate cauza chiar si cancer.


Apa din sticle uitate in soare


Niciodata sa nu mai faceti asta. Plasticul se topeste, chiar daca nu vizibil, si ajunge in apa.

toamna cola cola zero frappuccino suc concentrat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004480 (s)