News Flash:

Remediile care intineresc ficatul cu 7 ani

14 Iulie 2018
918 Vizualizari | 0 Comentarii
sucuri mare 2

Bolile ficatului pot ramane tacute pentru foarte mult timp. Aproape jumatate dintre persoanele care le au nu prezinta niciun simptom. Daca exista vreun semn de îngrijorare, acesta este de obicei vag, cum ar fi oboseala sau durerea musculara. 

De asemenea, pot aparea iritatii la nivelul pielii, umflarea abdomenului, urina închisa la culoare, stare de confuzie sau îngalbenirea ochilor sau pielii. Trebuie sa va prezentati la medic pentru analize la sânge pentru a afla cu certitudine daca ficatul este problema.

Pentru intinerirea ficatului este neaparat necesar ca in primul rand sa il protejam. Prin urmare, consumul limitat de alcool poate ajuta la prevenirea problemelor la ficat. Daca va confruntati cu problema bauturii, solicitati ajutor pentru a renunta la alcool. 
 

De asemenea, exista si alte lucruri pe care le puteti face pentru ficat. Ajungeti la o greutate corporala sanatoasa prin exercitii fizice si o dieta echilibrata. Totodata, luati în considerare efectuarea de analize pentru a vedea daca aveti hepatita C. Se recomanda realizarea testelor daca v-ati nascut în perioada imediat urmatoare celui de-al Doilea Razboi Mondial, daca ati consumat droguri sau daca ati avut o transfuzie de sânge înainte de 1992.

De asemenea, întrebati medicul de familie daca ar trebui sa va vaccinati împotriva hepatitei A si B.

Iata doua remedii care impreuna vor face ca ficatul sa se detoxifice si sa se regenereze:


Sucul de sfecla rosie: Betaina din sucul de sfecla rosie a fost sbictul unui articol din Journal of the American Academy of Family Physicians, alaturi de vitaminele E si C, printre optiunile de tratament pentru persoanele care sufera de problema bolii ficatului gras.

Regim pentru ficat: protejeaza-ti ficatul cu aceasta dieta

Suc de Anghinare
Anghinarea este planta recunoscuta si pentru denumirea de "prietena ficatului". Sucul de anghinare ajuta la regenerarea ficatului, la eliminarea colesterolului rau si la scaderea trigliceridelor. Anghinarea contine cinarina, un component natural care stimuleaza producerea de acid cholic si eliminarea colesterolului din ficat. Astfel, grasimea din sânge scade si în general toate grasimile ard mai usor în procesul metabolic zilnic. Cu ajutorul sucului de anghinare natural, corpul este drenat si detoxifiat iar sângele este curatat.


bolile ficatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005768 (s)