News Flash:

Remedii uimitoare cu coaja de lamaie. Lupta cu cancerul si bolile de inima

24 Noiembrie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie
Eficiente impotriva cancerului

Cojile de lamaie lupta impotriva cancerului si pot fi utilizate in prevenirea si tratamentul cancerului. Cojile de lamaie contin Q40 salvestrol si limonen, doua elemente care ajuta in lupta impotriva celulelor canceroase prezente in organismul nostru.

Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare

Datorita prezentei flavonoizilor plifenolici prezenti in cojile de lamaie, acestea au capacitatea de a reduce considerabil valorile colesterolului din organism, fapt ce duce la o imbunatatire a sanatatii cardiovasculare. De asemenea, prezenta potasiului ajuta la imbunatatirea tensiunii arteriale.

In plus, fata de beneficiile enumerate mai sus, lamaile au proprietatea de a detoxifia ficatul, de a intari capilaree, de a vindeca infectiile urechii, de a imbunatati circulatia sanguina, de a reduce contractiile musculare si de a preveni accidentele cardiovasculare cerebrale.


Lupta impotriva afectiunilor pielii

Cojile de lamaie ajuta la prevenirea si combaterea afectiunilor pielii, cum ar fi ridurile, acneea, pigmentarea si punctele negre. Radicalii liberi joaca un rol foarte important in acest proces. Acestea sunt, de asemenea, foarte bogate in antioxidanti, acestia avand un efect detoxifiant asupra pelii taile.

Eliminarea toxinelor

La nivelul organismului fiecaruia dintre noi sunt prezente elemente toxice. Acestea, nu numai ca ne slabesc organismul, dar, de asemenea, cresc considerabil dependenta de obiceiurile alimentare nesanatoase. Cojile de lamaie, datorita continului lor de bioflavonoide citrice, ajuta la eradicarea acestor elemente toxice prezente in corpul nostru. 

eliminarea toxinelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006705 (s)