News Flash:

Remedii naturiste uimitoare pentru maini si picioare reci

3 Iunie 2016
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
leac picior

Este absolut normal sa nu avem aceeasi temperatura in tot corpul, dar cand extremitatile sunt cu adevarat inghetate nu este deloc normal. Aceste tulburari circulatorii pot fi constitutionale. 

De asemenea, mainile si picioarele mereu reci pot indica si prezenta unor boli, cum este si cazul sindromului Raynaut, ce anunta tulburari circulatorii periferice cu manifestari paroxistice, adica acel om nu poate folosi apa rece.

Si diabeticii au astfel de probleme prin natura bolii. Tulburarile circulatorii periferice sunt, in mare parte, constitutionale si se pot mosteni pe linie materna. In general, femeile sunt cele mai afectate de aceste tulburari circulatorii periferice. Iata cateva remedii naturiste pentru maini si picioare reci:

1. Bai fierbinti cu sare de mare iodata:

  • pentru picioare: 5 litri de apa + 1 kg sare de mare iodata

  • pentru maini: 2 litri de apa + 1/2 kg de sare de mare iodata

2. Bai locale cu extract de nalba
Se lasa la macerat de dimineata pana seara 200 grame nalba in 3 litri de apa. Seara, se incalzeste si se sta 30 de minute in apa.

3. Bai alternative in doua vase cu apa, unul incalzit la 20 grade C si celalalt la 45 grade C. Se fac de 5-6 ori pe zi. Nu se iese in frig. Dupa iesirea din vase, se acopera mainile si picioarele cu o panza de finet.

4. Cataplasme pe talpa piciorului cu radacina de ghimbir, in amestec cu faina de mustar. Daca pielea este mai sensibila, locul se unge in prealabil, cu crema de galbenele.

5. Cataplasme cu bitter suedez.

6. Cataplasme cu varza cruda si hrean ras.

7. Se beau zilnic 2-3 cani de ceai de paducel si talpa gastii, cu rol vasodilatator.

Dupa aceste bai si cataplasme, se imbraca gros si se merge la culcare.


tulburari circulatorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)