News Flash:

Relatia de profesionalism dintre instructor si elev, motivul esecurilor la examenele auto?

8 Ianuarie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii

Trecerea timpului dar si legislatia auto romaneasca propun noi schimbari de la an la an, iar pentru persoanele care cocheteaza cu ideea obtinerii unui permis auto, lucrurile pot deveni usor problematice.

Indiferent de recomandarile pe care le aveti, nimeni nu v-a putea influenta nivelul de asimilare al informatiilor pe care le detineti la momentul examinarii, iar pentru ca aceste lucruri sa poata fi clarificate, o serie de factori perturbatori ar trebui eliminati.

De foarte multe ori un potential elev se gaseste in situatia de a plati suma aferenta orelor de condus pentru a fi eligibili de examinare, fara sa primeasca ti alte informatii ajutatoare, cu exceptia manualului clasic de legislatie.

Evidentiem aici deci implicarea superficiala a instructorului cand vine vorba de monitorizarea nivelului de pregatire al unui elev. Gratie unei platforme pusa la dispozitie de site-ul e-drpciv.ro, monitorizarea activitatii de pregatire si insusire a cunostintelor poate fi facuta acum gratuit si facil, accesand rubrica ”Instructori Auto”.

Pentru a observa nivelul de asimilare al cunostintelor, pentru a trasa sarcinile de lucru pentru elevi, dar si pentru a identifica erorile de invatare, o astfel de platforma este mai mult decat utila.

Tot aici, exista un generator de coduri prin care instructorii pot obtine acces gratuit pentru proprii elevi.

Dupa cum bine stim, fiecare categorie auto in parte, presupune o intrebuintare diferita pentru a intelege contexte din trafic, semne de circulatie sau oricare alt context pasibil sa pice la examen.

Multe persoane lasa pe ultima suta de metri pregatirea pentru examen, tratand superficial acest subiect, lucru care faciliteaza pierderea timpului, a banilor si nu in ultimul rand posibilitatea de a-si usura propria viata sau a promova la un loc de munca.

Marea majoritate a oamenilor considera ca daca exerseaza pe chestionare drpciv este suficient pentru a se pregati pentru examen. Este fals, deoarece chestioarele sunt concepute pentru verificarea cunostintelor. Pentru a invata, aveti nevoie de o baza de date actualizata, care se preteaza pe nivelul de cunostinte destinat examenului auto, atat din domeniul circulatiei, cat si al mecanicii sau altor categorii ce pun la dispozitie clientului cunostinte vaste despre aututorism si manevrarea sa in trafic. Sunt multe site-uri care au un “mediul de invatare”, dar cel mai bun randament il ofera cel de pe e-drpciv.ro . Pentru ca nici un om nu se naste invatat, repetitia este mama invataturii de cele mai multe ori.

Foarte multe manuale promovate in prezent, ce fac posibil atat studiul legislatiei romane cat si a mecanicii unui automobil au deseori o formulare alambicata, lucru care creeaza serioase dificultati de intelegere pentru multe persoane.

Astfel, pe aceasta platforma online se pastreaza principiul egalitatii, pentru ca fiecare persoana sa aibe sanse in a-si procura permisul de conducere cat mai repede, promoterii acestei platforme oferind accesare gratuita a unui cod rutier simplificat, cu intrebari, raspunsuri si formulari pe intelesul tuturor.

Conform ultimelor declaratii, s-a putut observa ca majoritatea persoanelor din tara care au accesat aceasta platforma, au luat examenul de categorie cu punctaj maxim, daca au respectat  recomandarile de pe site si aplicarea tuturor procedurilor de lucru.

Indiferent ca se identifica cu erori, greseli de judecata sau alte tipuri de erori cognitive si perceptive nu este nici o problema daca perseverezi.

Pentru ca ai posibilitatea sa iti formezi un mediu de lucru placut, nu este nevoie sa petreci timp deosebit de mare pentru a te pune in situatia de a trece examenul.

Recomandari, sfaturi si teste pertinente te asteapta, iar daca ajungi cu indicii de performanta aproape nivelul maximal cu siguranta nivelul de reusita este garantat.
 

Galerie Foto

bzc2.png
legislatia auto permis auto informatii ajutatoare gratuit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)