News Flash:

Refugiati din centre de azil din Timisoara au cantat colinde si au mancat preparate cu specific romanesc

28 Decembrie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiati timis
Refugiatii si solicitantii de azil din centrele regionale din Giurgiu, Radauti, Timisoara au cantat de Craciun colinde romanesti si cantece din tarile de origine, au primit daruri de la Mos Craciun si au mancat preparate traditionale romanesti.
Cetatenii staini din centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil au putut afla astfel mai multe despre traditiile si bucatele pe care romanii le pregatesc cu ocazia Craciunului si a Anului Nou, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General pentru Imigrari (IGI).
Strainii cazati in centrele regionale din Giurgiu, Radauti si Timisoara au participat la o masa organizata de personalul IGI, ajutat de organizatiile neguvernamentale care isi desfasoara activitatea in aceste centre, precum si de elevi.
Cadourile au fost inmanate cu urarile traditionale in limba romana, strainii au interpretat colinde romanesti si cei mai multi au recunoscut ca a fost prima data cand au mancat bucate pregatite cu specific romanesc. Copiii refugiatilor si solicitantilor de azil au primit de la Mos Craciun fructe, dulciuri si jucarii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)