News Flash:

Record mondial la Timisoara. Nimeni in lume n-a mai reusit asa ceva!

26 Martie 2016
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
motopar
Performanta remarcabila in domeniul zborului stabilita de timisoreanul Ionut Rites, antrenor al Sectiei de Motoparapanta a CS Universitatea de Vest din Timisoara.
Ionut Rites si Adrian Buzan (Asociatia Sportiva Phoenix Club 89) si-au doborat propriul record mondial cu motoparapanta stabilit in 2009, in Salina Slanic Prahova, Sala Mihai, cand au zburat la o adancime de 140m. De aceasta data, cei doi au evoluat in aceeasi salina, dar in Sala Unirea, la o adancime de 208m, cu o distanta de zbor neintrerupt de aproximativ 4 km, ocazie cu care cei doi piloti au zburat simultan.
Aceasta este a doua reusita de zbor a celor doi piloti in spatiu inchis, unica in lume, durata zborului fiind de aproximativ 12 minute, scrie ziuadevest.ro
Precedentul record mondial al celor doi a fost inscris in Cartea Recordurilor „World Record Academy” din Statele Unite ale Americii, urmand, se spera, o reomologare. (http://www.worldrecordacademy.com/sports/deepest_paramotoring_flight-Adi_Buzan_and_Ionut_Rites_sets_world_record_90322.htm)
Va reamintim ca UVT a infiintat in 2014 un club sportiv sub umbrela caruia tinerii isi pot desfasura activitatea pe mai multe ramuri, dintre care mentionam: gimnastica, handbal, karate, arte martiale, natatie, rugby, volei, tir sportiv, sah, badminton, aeronautica. 

ionut rites
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004944 (s)