News Flash:

Real Madrid, impinsa in semifinalele Ligii Campionilor de arbitrul Michael Oliver, cu un penalty scandalos in prelungiri

12 Aprilie 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Gianluigi Buffon Giorgio Chiellini Mario Mandzukic and Michael Oliver

    Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat dramatic in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa un penalty controversat transformat de Cristiano Ronaldo in min. 90+8, in mansa a doua a sfertului de finala cu Juventus Torino, care s-a impus cu scorul de 3-1 pe ''Santiago Bernabeu''. 

Juventus a condus cu 3-0 la Madrid, dupa ce Real castigase cu acelasi scor la Torino, dar madrilenii au reusit sa puncteze in extra-time si sa se califice in penultimul act. 

''Vecchia Signora'' a reusit ceea ce putini mai credeau, sa intoarca scorul din tur, prin golurile marcate de croatul Milan Mandzukic (2, 37), ambele cu capul, din centrari ale lui Sami Khedira si Stephan Lichtsteiner, si de francezul Blaise Matuidi (61), dupa o eroare a portarului Keylor Navas. 

Primul gol al lui Mandzukic a insemnat si cel mai rapid gol incasat de Real in Liga Campionilor. 

Meciul parea ca se indreapta spre prelungiri cand Real a primit un penalty, la un duel intre Lucas Vazquez si marocanul Mehdi Benatia, dar torinezii au protestat vehement la decizia arbitrului englez Michael Oliver, portarul si capitanul oaspetilor, ''veteranul'' Gianluigi Buffon, primind direct cartonasul rosu (90+3). 

Ronaldo a transformat imparabil lovitura de pedeapsa (90+8), in fata rezervei poloneze Szczesny si a dus-o pe Real in semifinale. Pentru Ronalo a fost al 15-lea gol in acest sezon de Champions League, la a 150-a prezenta in cea mai important competitie intercluburi de pe continent. 

Fiecare formatie a avut in acest meci o absenta de marca, madrilenii neputand conta fundasul Sergio Ramos, iar torinezii pe Paulo Dybala. 

Real Madrid, care a castigat trofeul la ultimele doua editii, a ajuns pentru a opta oara consecutiv in semifinalele Ligii Campionilor. 

Real nu mai fusese condusa cu 3-0 in Champions League de la esecul cu 0-4 in fata lui Liverpool in editia 2008/09. 

Real nu mai pierduse acasa de trei ani si o luna, ultima oara fiind un esec cu 3-4 in fata lui Schalke 04, pe 10 martie 2015. 

In finala de anul trecut a competitiei, Real a invins-o pe Juventus cu 4-1. 

In fata a 75.796 de spectatori prezenti pe ''Santiago Bernabeu'' au evoluat echipele: 
Real Madrid: Navas - Dani Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo (capitan) - Modric (Kovacic, 75), Casemiro (Lucas Vazquez, 45+1), Kroos - Isco - Bale (Asensio, 45+1), Cristiano Ronaldo. Antrenor: Zinédine Zidane.
Juventus: Buffon (capitan) - De Sciglio (Lichtsteiner, 17), Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Pjanic, Khedira, Matuidi - Douglas Costa, Higuain (Szczesny, 90+6), Mandzukic. Antrenor: Massimiliano Allegri. 

Arbitru: Michael Oliver (Anglia). 


real madrid real mandzukic keylor navas michael oliver
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007121 (s)