News Flash:

Real Madrid este SUPERCAMPIOANA EUROPEI

9 August 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
supercupa
Formatia spaniola Real Madrid a invins, scor 2-1, echipa engleza Manchester United, la Skopje (Macedonia), si a castigat Supercupa Europei, pentru al doilea sezon consecutiv. Este al patrulea trofeu de acest gen din palmaresul formatiei antrente acum de Zinedine Zidane.
Au marcat: Casemiro 24', Isco 52' / Lukaku 62'
1-0: Defensiva lui United este tinuta ca pe un pozitional la handbal, Carvajal paseaza peste toata apararea, iar Casemiro a reluat din prima in poarta. Pe reluari se vede cum brazilianul se afla cu jumatate de pas in offside.
2-0: Isco, aflat in marginea careului, a intrat in combinatie cu Bale, a fost lasat de galez singur cu De Gea, iar spaniolul si-a invins compatriotul cu un sut plasat.
2-1: Fellaini a insistat la o minge pierduta de Carvajal, a scos in mijloc, acolo de unde Matic a sutat la coltul lung, Navas a respins in fata, iar Lukaku a marcat.
Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric, Isco (Asensio 73') - Bale (Lucas 73'), Benzema (Ronaldo 82'). Antrenor: Zinedine Zidane.
Manchester United: De Gea - Valencia, Lindelof, Smalling, Darmian - Herrera (Fellaini 56'), Matic, Pogba - Mkhitaryan, Lukaku, Lingard (Rashford 46'). Antrenor: Jose Mourinho.
Cartonase galbene: Carvajal 84', Ramos 86' / Lingard 42', Rashford 90+4'.
Cartonase rosii:-.
Arbitri: Gianluca Rocchi - central, Elenito Di Liberatore si Mauro Tonolini - asistenti, Davide Massa si Massimiliano Irrati - aditionali (toti din Italia), Clement Turpin (Franta) - rezerva.
Observatori: Emil Bozinovski (Macedonia), Marco Casagrande (Finlanda).
Stadion: Philip II Arena, Skopje (Macedonia).
Jose Mourinho, dupa ce Manchester a pierdut meciul cu Real Madrid: Daca aveam tehnologia arbitrajului video, ar fi fost 1-1 si am fi jucat prelungiri
Antrenorul formatiei Manchester United, Jose Mourinho, a declarat la finalul meciului din Supercupa Europei, pierdut, marti, cu scorul de 2-1, in fata echipei Real Madrid, ca sistemul arbitrajului video ar fi facut dreptate in cazul primului gol.
Casemiro a deschis scorul in minutul 24 al jocului de la Skopje, dupa ce a reluat la coltul lung centrarea lui Dani Carvajal, insa reluarile au aratat ca mijlocasul brazilian a plecat din pozitie de ofsaid. Arbitrii au validat golul, iar Isco a dus scorul la 2-0 in startul reprizei secunde, pentru ca Romelu Lukaku sa inscrie unicul gol al englezilor, in minutul 62.
"Cred ca am facut un joc bun. Am pierdut la un singur gol, rezultatul a fost unul strans, iar la unul dintre golurile lor a fost ofsaid. Daca aveam tehnologia arbitrajului video, ar fi fost 1-1 si am fi jucat prelungiri.
Ei ar fi putut sa inscrie mai multe goluri decat au reusit, la fel si noi. Au avut o perioada in care au controlat centrul terenului, la mijlocul primei reprize, iar noi am dominat mijlocul celei de-a doua parti. Am intalnit o echipa plina de jucatori fantastici si cu un antrenor extraordinar. Am pierdut aceasta lupta, dar am motive de optimism si mandrie", a afirmat Jose Mourinho, pentru BT Sport.
In ciuda infrangerii, tehnicianul portughez continua sa creada in echipa sa: "Sunt extrem de fericit sa fiu antrenorul acestor baieti si le-am spus ca nu am mai avut un grup pe care sa il plac atat de mult. Voi lupta alaturi de ei pana la capat".

united isco
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006346 (s)