News Flash:

Real Madrid a cucerit Supercupa Europei

10 August 2016
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
real liga
Real Madrid a cucerit Supercupa Europei la fotbal, gratie victoriei cu scorul de 3-2 (1-1, 2-2) cu Sevilla FC, dupa prelungiri, marti seara, pe stadionul Lerkendal din Trondheim. Real Madrid s-a impus cu emotii in fata formatiei andaluze, reusind sa egaleze in timpul aditional, pentru ca apoi sa dea lovitura pe finalul prelungirilor.

Campioana Europei a deschis scorul prin Marco Asensio (21), jucator revenit de la Espanyol, care a marcat cu un sut superb la vinclu. Sevilla, detinatoarea trofeului Europa League, a restabilit egalitatea in finalul primei reprize, prin Franco Vazquez (41), care a sutat din careu, la coltul lung, printre doi fundasi madrileni. Sevilla a trecut in avantaj in repriza secunda, cand Evgheni Konoplianka (71) a transformat un penalty acordat pentru faultul comis de Ramos la Vitolo. Ramos si-a rascumparat greseala in ultimele secunde, cand a marcat din apropiere (90+3), la centrarea lui Lucas Vázquez, si a trimis meciul in prelungiri. Fundasul Dani Carvajal (119) a adus trofeul echipei antrenate de Zinedine Zidane, cu un gol marcat la capatul unei incursiuni splendide.
Real, lipsita de vedete precum Ronaldo, Pepe, Bale sau Kroos, si cu jucatori ca Benzema, James Rodriguez si Modric pe banca de rezerve, a facut un joc slab in cea mai mare parte a meciului, insa a revenit pe final, iar in prelungiri a dominat partida, in conditiile in care Sevilla a jucat in inferioritate, dupa eliminarea lui Kolodziejczak. Sergio Rico, portarul echipei andaluze, a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, cu numeroase salutare, in special in prelungiri. Real Madrid si-a trecut in palmares al patrulea trofeu al Supercupei Europei, dupa cele din 2002, 2002 si 2014 (a ratat trofeul in 1998 si 2000). Sevilla ramane cu o Supercupa castigata, in 2006, ratand sansa in 2007, 2014, 2015 si 2016.

real madrid cucerit supercupa europei victoriei sevilla fc prelungiri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005262 (s)