News Flash:

Reactii in lant ale institutiilor dupa mortile suspecte de la Spitalul de Arsi

14 Iulie 2016
993 Vizualizari | 0 Comentarii
arsi
Avocatul Poporului anunţă că s-a sesizat din oficiu şi efectuează o anchetă cu privire la situaţia de la Spitalul de Arşi din Capitală.

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează o anchetă cu privire la situaţia de la Spitalul de Arsuri din Bucureşti, unde o pacientă ar fi decedat din cauza unei transfuzii greşite, iar un pacient a fost fotografiat având o rană invadată de viermi, bărbatul decedând ulterior. Sesizarea din oficiu şi ancheta vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 34 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii", anunţă instituţia într-un comunicat de presă.

Poliţiştii, procurorii şi Ministerul Sănătăţii fac verificări după apariţia unei înregistrări cu un bolnav pe care se aflau larve şi după decesul unei femei care iniţial ar fi fost supusă unei transfuzii greşite de sânge.

Pe site-ul tolo.ro au apărut imagini cu un pacient pe rănile căruia se aflau larve. Pacientul în cauză a decedat, anunţă aceeaşi sursă, care mai precizează că autorul înregistrării este un medic ce a insistat ca filmul să fie făcut public. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008458 (s)