News Flash:

Reactia UNPR la adresa lui Liviu Dragnea

29 Ianuarie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Decizia UNPR de a avea grupuri separate de PSD este ''fireasca'', se arata intr-o postare pe contul de Facebook a formatiunii conduse de Gabriel Oprea, care ii transmite liderului PSD, Liviu Dragnea, ca are ''candidati redutabili, organizatii puternice si alesi locali gata sa lupte'' in 2016.
''Decizia UNPR de a avea grupuri parlamentare proprii este fireasca in conditiile in care partidul nostru este al treilea partid ca marime din actualul Legislativ, avand 64 de parlamentari, dintre care 21 senatori si 43 deputati'', au postat reprezentantii UNPR vineri pe pagina oficiala de Facebook.
''Conduita parlamentara a formatiunii noastre va ramane insa aceeasi'', dau ei asigurari, invocand din nou ''interesul national''.
UNPR declara a ''luat act de decizia luata de conducerea PSD'' si va analiza propunerea venita din partea formatiunii social-democrate. ''Cert este ca UNPR este pregatita pentru confruntarile electorale ale anului 2016 si isi propune sa obtina cel putin 10% din numarul total de voturi. Avem o echipa de campanie solida, capabila sa mobilizeze toate resursele organizationale si umane ale partidului. Avem candidati redutabili, avem organizatii puternice si alesi locali gata sa lupte pentru ca fiecare cetatean al acestei tari sa beneficieze de securitate si prosperitate. UNPR se asteapta la un an plin de provocari, in care formatiunea progresista isi va demonstra inca o data seriozitatea si se va lupta cu toate armele pentru a performa electoral'', sustine partidul condus de Gabriel Oprea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019486 (s)