News Flash:

Reactia Simonei Halep dupa a treia finala ratata de Mare Slem

28 Ianuarie 2018
971 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia

Simona Halep a dezvaluit ca a avut dureri in tot corpul de-a lungul finalei pierdute, sambata, la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki, de aceea nu a putut sa gestioneze avantajul avut in setul decisiv.

"Am avut 4-3, am avut serviciul, dar energia nu a mai fost si puterea in picioare s-a dus. Mi-am dorit foarte mult, dar corpul nu a mai putut. Am avut dureri peste tot: si la cap, si la muschi, si la talpi, si nici bratul nu a mai putut sa coordoneze loviturile", a marturisit Simona, la finalul jocului, intr-o discutie avuta cu jurnalistii romani prezenti la Melbourne.

Eleva lui Darren Cahill spune ca schimburile lungi i-au inrautatit starea de sanatate: "Mi-am dorit sa servesc mai bine, sa iau cateva puncte mai usor, dar ea a stat mai bine si e meritul ei pentru tot ceea ce a facut astazi. Fiecare punct lung a contat, de aceea am incercat sa scurtez cat s-a putut de mult, dar ea a alergat foarte bine".

"Laudele nu pot acoperi ceea ce simt acum"

Simona Halep a marturisit ca a primit incurajari inclusiv de la fostul tenismen german Boris Becker, castigator de sase turnee de Grand Slam: "M-a imbratisat si m-a pupat. Mi-a zis: «super treaba!». E placut sa aud ca ma apreciaza lumea pentru tot ce am dat pe teren. Imi da si incredere, dar sunt trista, laudele nu pot acoperi ceea ce simt acum".

Progresul facut atat din punct de vedere mental, cat si al jocului ii da incredere Simonei ca va triumfa candva la un turneu de Grand Slam, dar fostul lider mondial spune ca nu va face o tragedie daca nu va reusi acest lucru.

"In niciun moment nu e usor cand esti atat de sus si atat de aproape sa castigi ceva ce iti doresti cu sufletul. Pot sa iau partea pozitiva din ce s-a intamplat in acest turneu si merg inainte, nu am ce sa fac. Nu s-a intamplat nimic, am pierdut un meci de tenis. Stiu ca se poate intampla orice, se poate sa si castig intr-o zi. Nu este totul in viata sa castig un Grand Slam. Bineinteles ca este visul meu, dar viata merge inainte, sunt sanatoasa cat se poate. O sa imi revin cu accidentarile si o sa joc in continuare. Nu o sa ma opreasca un meci pierdut.

Sunt sigura ca am progresat din mai multe puncte de vedere, mai ales ca joc, ca mentalitate. Merg inainte foarte, foarte bucuroasa de ce am facut. Am jucat cu totul si cu totul diferit fata de cum am facut-o pana acum si daca o sa continui asa, o sa mai am astfel de momente", a concluzionat Halep.

Simona Halep a fost invinsa, sambata, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 2 WTA, in finala de la Australian Open. In urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe romanca si din fruntea ierarhiei mondiale.

A fost a treia finala de Grand Slam pierduta de Halep, dupa cele de la Roland Garros, din 2014 si 2017.


simona halep australian open caroline wozniacki
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)