News Flash:

Reactia prefectului orasului Iasi in ceea ce priveste incidentul din Piata Unirii, dintre o trupa de artisti si jandarmi

11 Octombrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
actor timis
Va reamintim ca in urma cu cateva zile, actorii unei piese de teatrucare s-a jucat in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi (FITPTI), organizat de Teatrul Luceafarul, au fost atentionati de jandarmi deoarece la finalul spectacolului s-au folosit cuvinte triviale, injurii si expresii jignitoare. Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei Iasi, sesizarea a fost facuta chiar de catre trecatori. Piesa se numeste "Huooo!!" si a fost interpretata de actorii trupei Aualeu Timisoara. Cei doi jandarmi implicati in scandal au fost invitati de catre directorul Teatrului Luceafarul la o discutie amiabila, impreuna cu organizatorii FITPTI, pentru a lamuri intreaga situatie.

Filmul scandalului postat pe internet si distribuit de toate agentiile nationale de presa a ajuns si in vederea prefectului judetului Iasi, Marian Grigoras, care si-a exprimat reactia vis-a-vis de atitudinea jandarmilor, intr-o postare publicata pe o retea de socializare:

"Astazi am cerut explicatii pentru incidentul din Piata Unirii, am asteptat comunicatul oficial al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, apoi am vazut al doilea filmulet, cu jandarmii care au mers la teatru sa ceara socoteala organizatorilor. Asteptam un gest de onoare, cu un simplu 'am gresit, ne cerem scuze'. In lipsa unei astfel de reactii, apreciez ca imi revine mie datoria sa imi cer scuze actorilor, organizatorilor spectacolului si tuturor celor lezati de interventia nepotrivita si excesul de zel din partea jandarmilor ieseni!", spune prefectul Marian Grigoras in postarea sa. 

actorii teatru fitpti teatrul luceafarul jandarmi injurii reactia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)