News Flash:

Reactia lui Ponta dupa condamnarea lui Dragnea

15 Mai 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot, iar aceasta problema trebuie rezolvata, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.
El a sustinut declaratia alaturi de Liviu Dragnea, in conferinta de presa in care acesta si-a anuntat demisia.
"Decizia Curtii Supreme este una simbolica, de condamnare din punct de vedere juridic a unei actiuni politice - suspendarea presedintelui Basescu si referendumul - practic a celor 7,4 milioane de romani care au votat si a liderilor. Dragnea are ghinionul de a fi singur in dosar, dar decizia de suspendare a presedintelui Basescu, referendumul, a fost luata de toti liderii PSD si toti liderii PNL, de un numar important de parlamentari, si nu regret nicio secunda ca am facut campanie. Regret doar ca, tot printr-o decizie politica, Curtea Constitutionala a anulat rezultatul referendumului. Important este ca, de acum incolo, cu siguranta, daca se aplica regula din acest dosar, si anume ca indemnand oamenii sa vina la vot comiti o fapta penala, cu siguranta toate scrutinele de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific", a spus Ponta.
Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".
Mediafax.ro 

victor ponta liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006477 (s)