News Flash:

Reactia lui Iohannis dupa intalnirea de la Cotroceni cu premierul Grindeanu

11 Ianuarie 2017
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Premierul Sorin Grindeanu s-a aflat miercuri la prima sa intalnire cu presedintele Klaus Iohannis in calitate de prim-ministru, la solicitarea sefului statului pentru o discutie pe tema bugetului de stat.

Cele mai importante afirmatii ale presedintelui:
A fost o discutie aplicata in care am analizat efectul primelor masuri luate de guvern. Am solicitat si primit informatii despre cum se vede la nivel de guvern constructia bugetului pentru 2017. Dupa pararea mea, si asta am subliniat in cursul intalnirii, e foarte important sa avem pt 2017 un buget sustenabil, solid care tine cont de cateva date foarte importante cum ar fi de exemplu sa ne incadram intr-un deficit de sau  3% sa avem o alocare de 2% pentru amarare s.a.m.d. Avem promisiuni ca aceste lucruri vor fi realizate.
Se lucreaza pe buget si bineinteles ca discutiile au fost de natura pentru a se vedea care sunt intentiile guvernului. Vom vedea cum s-a lucrat, insa datele cu care a venit premierul si ministerul finantelor sunt date pe care le-am avut si noi. Am confruntat datele dintr-o parte si din cealalta parte. Important e sa avem un buget care tine cont de toata aceste conditionalizari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)