News Flash:

Reactia DURA a lui Calin Popescu Tariceanu la atacul lui Iohannis

6 Ianuarie 2017
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Calin Popescu Tariceanu a fost primul care a reactionat la atacurile lui Klaus Iohannis de la sedinta Consiliului Suprem al Magistraturii.
"Imi doresc ca presedintele sa fie un partener in proiectele pentru Romania, incepand cu sustinerea „statului de drept”, nu a „statului drepti” pe care il sustine acum.", a scris seful ALDE pe pagina sa de Facebook.

"Banuiesc ca daca as fi acceptat “oferta” lui Klaus Iohannis de a intra la guvernare intr-o alianta PNL-USR-PMP, acum presedintele ar fi avut un alt discurs la adresa mea. Din pacate, domnia sa continua discursul din campania electorala si ii ataca pe cei pe care ii considera adversari politici. Campania s-a terminat, iar presedintele ar trebui sa respecte votul romanilor.
Pentru mine si pentru colegii din ALDE si PSD campania s-a terminat si important este sa luam masurile asteptate de romani, incepand cu cresterea salariului minim, cresterea pensiilor si masurile de natura fiscala si de debirocratizare pentru mediul de afaceri autohton.


Da, imi doresc ca presedintele sa fie un partener in proiectele pentru Romania, incepand cu sustinerea „statului de drept”, nu a „statului drepti” pe care il sustine acum. Mi-as dori sa il aud pe Presedintele Romaniei sustinand o lege care sa reglementeze strict ascultatul telefoanelor romanilor si sa penalizeze excesele si abuzurile institutiilor de forta.


Refuz conflictul pe care Klaus Iohannis incearca sa il deschida, pentru ca romanii s-au saturat de conflicte. Sper doar, ca presedintele va intelege momentul in care se afla Romania si rolul constitutional pe care il are.", a scris liderul ALDE pe pagina sa de Facebook.

calin popescu tariceanu klaus iohannis consiliului suprem alde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006149 (s)