News Flash:

RAZBUNARE SOCANTA a sotiei inselate! Ce au patit un barbat si sora geamana a sotiei, dupa ce au fost prinsi in fapt - GALERIE FOTO

19 Decembrie 2014
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Internetul iubeste povestile despre razbunarile partenerilor inselati si tocmai de aceea exista niste semne de indoiala despre autenticitatea acestei povesti, una deosebit de savuroasa.
Dar daca asta s-a intamplat cu adevarat, este, fara indoiala, cea mai buna poveste despre razbunarea partenerului inselat de anul acesta, relateaza Elite Daily.
Dupa ce o femeie de 29 de ani, din China, care se numeste Ting Su, a descoperit ca sotul o insela cu sora ei geamana, i-a urmarit si i-a depistat in parcarea unui centru comercial. Femeia inselata i-a gasit pe cei doi complet dezbracati in masina parcata.
Nu este foarte clar cum a facut-o, insa Ting i-a scos pe cei doi afara din masina, s-a urcat la volan si i-a lasat pe cei doi complet dezbracati in mijlocul parcarii.
Bineinteles ca oamenii au privit amuzati la toata scena si nu au pierdut ocazia de a-i fotografia pe amorezi. Stirileprotv.ro

Galerie Foto

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)