News Flash:

Razboi declarat prostituatelor de pe soselele Timisoarei. Cum va fi eliminat acest fenomen

17 Iulie 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
prostitut
Presedintele unei organizatii non-guvernamentale din Timisoara care se ocupa cu combaterea traficului de persoane vrea sa stopeze fenomenul prostitutiei din Timisoara.  Acesta are o propunere pentru a ii determina pe timisoreni si nu numai sa nu mai apeleze la serviciile prostituatelor care isi vand trupul pe Calea Aradului, Sagului sau in alte locuri din oras.
Presedintele World Teach Romania, Beniamin Lup, vrea ca si clientii sa fie determinati, macar moral, sa nu mai apeleze la serviciile prostituatelor. Nefiind clienti, nici acestea nu vor mai avea cui sa-si vanda serviciiile pe principalele artere de intrare in oras. Ce propune Beniamin Lup? Concret, pe Calea Aradului, acolo unde stau prostituatele pentru a-si agata clientii, pe un panou electronic sa fie afisate imagini cu cei care opresc pentru astfel de servicii. Este vorba despre fotografii care vor fi facute de voluntarii asociatiei si care vor fi afisate un panou electronic… cu numarul masinii blurat, scrie tion.ro.
Beniamin Lup vrea sa propuna primariei aceasta initiativa si sa obtina acces, pentru cateva minute pe zi, ori la un anumit interval, la un astfel de panou (unul exista deja in zona) pentru a pune aceste imagini. O alta solutie, crede Beniamin Lup, ar fi amplasarea de camere video care sa transmita live de la fata locului.
„Pe Calea Aradului mi-ar placea ca primaria sa adopte modelul belgian, unde este un banner mare imens care sa atentioneze impotriva traficului de persoane. Sa ne dea un billboard mare pe care sa se posteze, din cand in cand, poze cu persoanele care sunt acolo exploatate. As vrea sa postam pozele cu cei care opresc acolo, chiar daca bluram numerele de masina. In tarile civilizate exista asa ceva. O alta solutie ar fi instalarea unei camere video acolo. In alte tari s-a facut acest lucru sau… s-a construit o biserica in acele locuri”, spune Beniamin Lup.

prostitutiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005850 (s)