News Flash:

Rasturnare de situatie in cazul tanarului din Timisoara mort la Iasi, impreuna cu o prietena. Logodnica lui rupe tacerea

30 Decembrie 2015
3136 Vizualizari | 1 Comentarii
teodora talpes
Nici pana la aceasta ora nu se stie cu exactitate modul in care au murit, in Ajunul Craciunului, Dragos Varlan, de 32 de ani, si Ana Ungureanu, de 23 de ani, dupa ce au cazut de la balconul apartamentului situat la mansarda unui bloc dinTatarasi, de pe strada Ciurchi. Prima ipoteza prezentata de politie ar fi fost sinuciderea, insa in ultimele ore tot mai multe voci sustin ca a fost vorba despre un accident. Acum, logodnica tanarului a decis sa rupa tacerea.

"Locuiam in Timisoara, impreuna cu motanul nostru, Tomi. De Craciun am mers fiecare la noi acasa, eu in Severin, el in Iasi, pentru ca suntem foarte apropiati de familiile noastre. Urma sa ne vedem pe 29 in Timisoara si sa plecam cu niste prieteni in excursie de Revelion, la Praga. Varianta suicidului e absolut exclusa. Nici daca ar fi avut o boala incurabila, Dragos nu ar fi facut asta. Mereu se gandea intai la ceilalti si apoi la el. Era foarte responsabil, atent. Avea planuri si vise. Era impreuna cu Ana Ungureanu, o amica, pe balconul apartamentului unde statea aceasta, balcon deschis, cu o balustrada joasa si o carpeta pe jos. Probabil ca stateau pe balustrada si, la un moment dat, unul dintre cei doi a alunecat tragandu-l si pe celalalt. Ne-am cunoscut la proiectia unui documentar de mediu, cu gaze de sist. Apoi am vorbit putin la un protest in Piata Operei, el a inceput sa vina pe la sedintele noastre, sa se implice in actiuni cu Rosia Montana si gaze de sist. Am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult, am descoperit ca suntem si vecini si asa, acum aproape trei ani, am inceput o frumoasa relatie. Am fost foarte apropiati, incercam sa schimbam lumea prin exemplul propriu - sa fie mai etica si mai solidara. Ne certam pe politica, radeam de pisica, ne spuneam totul, glumeam mult, aveam multi prieteni, eram implicati cu asociatia noastra de mediu, ne iubeam foarte mult. Si da, doream sa ne casatorim la un moment dat si sa ne facem o familie, dar consideram ca avem tot timpul din lume", a spus Teodora Talpes, logodnica lui Dragos Varlan, potrivit evz.ro.

dragos varlan ana ungureanu cazut balconul apartamentului mansarda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)