News Flash:

Raluca Pruna, pusa la zid!

10 Octombrie 2016
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca pruna
Sindicalistii Omnia sunt nemultumiti de declaratiile Ralucai Pruna, care a spus in plenul CSM ca a mintit la CEDO privind bugetul penitenciarelor, acestia sustinand ca ministrul Justitiei a mintit si atunci cand a spus ca are capacitatea de a gestiona sistemul judiciar.

"Azi, magistratii sunt nemultumiti, grefierii sunt nemultumiti, angajatii penitenciarelor sunt nemultumiti. Doar dumneavoastra sunteti multumita si gata sa va treceti in CV o perioada in care n-ati stiut practic ce faceti. Opinia publica este nemultumita si avocatii sunt nemultumiti. Pana si detinutii sunt nemultumiti. Toti din acelasi motiv: Ati mintit. Ati mintit ca aveti capacitatea profesionala de a gestiona sistemul justitiei. N-o aveti. Ati mintit ca rezolvati problemele din Justitie. N-ati facut-o. Si, foarte important, ati mintit oameni care - spre deosebire de dumneavoastra - vor ramane aici sa gestioneze dezastrul pe care l-ati patronat cu o aroganta si autosuficienta rar intalnite. Nu este de mirare ca ati mintit si CEDO, oricat ar parea de spectaculos faptul ca v-ati autodenuntat in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Ministrul asa-zis tehnocrat al Justitiei a mintit cea mai inalta instanta europeana, si asta la putin timp dupa ce "a fost nevoie sa moara oameni" pentru ca domnia voastra sa ajungeti intr-un guvern. Ar trebui sa va dati demisia, dar ar fi prea putin pentru nivelul de impostura pe care-l reprezentati", transmite sindicatul Omnia printr-un comunicat de presa, potrivit realitatea.net.
Ministrul JustitieiRaluca Pruna, a declarat ca a mintit la CEDO ca dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru sapte penitenciare, desi in realitate Guvernul nu avea aceasta suma in buget, argumentand ca declaratiile “erau niste bune intentii.” 

sindicalistii omnia csm cedo ministrul justitiei ministrul justitiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004674 (s)