News Flash:

Rafuiala cu focuri de arma intre doua clanuri de rromi din Lugoj

19 August 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
pistol
Scandal între clanurile de romi din Lugoj. Mai multe focuri de armă au fost trase în poarta unei case, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Incidentul a avut loc joi în jurul orei 23. Proprietarii casei în poarta căreia au fost trase focurile de armă susțin că vinovați sunt membrii unui clan rival care le-ar cere taxă de protecție de 20.000 de euro. Polițiștii lugojeni s-au deplasat imediat la fața locului și au început cercetările, scrie tion.ro.

 

„În data de 17 august, în jurul orelor 23, pe raza localităţii Lugoj a avut loc un conflict între două familii de romi, în urma căruia s-a făcut uz de armă letală. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi a identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală”, transmite Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.


scandal romi lugoj lugojeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008092 (s)