News Flash:

Radu Mazare NU mai este primarul Constantei! A DEMISIONAT din functie

22 Mai 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
mazare adus cu mascati
Radu Mazare, aflat in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a demisionat, vineri, de la conducerea Primariei Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX
Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului. Demisia a fost inaintata Consiliului Local si Primariei Constanta de catre Radu Mazare, printr-o scrisoare olografa, fiind adusa la cunostinta prefectului judetului, Constantin Ion.
In scrisoare, Radu Mazare a explicat motivele demisiei, precizand ca stresul chinul si nedreptatile la care a fost supus in ultima perioada nu justifica dorinta de a face bine orasului, edilul transmitand, in acelasi timp, si un mesaj catre constanteni.
"Vreau sa multumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cat am fost primar. Constanta si constantenii au fost sufletul meu si datoria mea in tot acest timp. Chiar daca uneori am fost prea rebel sau nonconformist, toata priceperea si energia mea mi-am dedicat-o comunitatii. Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Dorinta mea de a face bine orasului si locuitorilor sai nu justifica insa nedreptatile, stresul si chinul la care sunt supus de atata vreme, drept pentru care demisionez din functia de primar al municipiului Constanta. Colegilor si prietenilor le sunt dator cu mult respect si consideratie. Incepand de astazi (n.r. - vineri) nu-mi mai doresc o viata publica politica", se arata in mesajul transmis de catre Radu Mazare, aflat, in prezent, in arestul Politiei Capitalei.
Atributiile de primar au fost preluate de catre viceprimarul Decebal Fagadau, dupa ce Radu Mazare, primar al Constantei din anul 2000, a fost arestat preventiv si suspendat din functie, prin ordin al prefectului.
Joi, instanta suprema a admis cererea primarului suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, de inlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, decizia nefiind insa definitiva, motiv pentru care ea poate fi contestata de catre procurorii anticoruptie.

Pana la ramanerea definitiva a sentintei, edilul suspendat va sta in arestul Politiei Capitalei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)