News Flash:

Radu Mazare il vede premier pe Tariceanu

4 Noiembrie 2014
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, raspunzand unei intrebari, ca l-ar prefera pe Calin Popescu Tariceanu pentru functia de premier daca Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale, adaugand ca nu e bine ca PSD sa aiba si presedinte si prim-ministru.
Radu Mazare a fost intrebat, marti, la iesirea din sediul Politiei Judetene Constanta, unde se prezinta saptamanal, urmare a controlului judiciar, pe cine ar vedea premier in eventualitatea in care Victor Ponta va deveni presedinte, liderul PSD raspunzand: "Eu sunt extrem de confortabil cu Tariceanu. Da, chiar imi place".
Primarul Constantei a mai spus ca este bine ca postul de premier sa nu apartina PSD daca Ponta va castiga alegerile.
"Ponta a avut o pozitie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reprosa ca si candidat, prestatie impecabila. El a spus asa, nu putem si nici nu-i bine sa luam noi tot, si chiar cred ca nu-i bine sa luam noi tot, sa avem si presedinte si prim-ministru. E bine ca, in ideea in care lucrurile se mai domolesc si mai dispare ura si ranchiuna asta in Romania, sa fim reprezentati cat mai multi", a afirmat Mazare. Mediafax.ro

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)