News Flash:

Puneti ochii in evidenta in functie de culoarea lor

21 Noiembrie 2014
2325 Vizualizari | 1 Comentarii
Exista numeroase tehnici de machiaj prin care poti sa iti pui in evidenta ochii. Poti sa ii conturezi cu un creion dermatograf, sa folosesti fard de pleoape de diverse culori, sa aplici o mascara aparte sau chiar sa iti pui gene false. Cu toate acestea, eu consider ca pentru un rezultat deosebit, trebuie sa tii cont in primul rand de culoarea ochilor tai - astfel, vei dobandi un machiaj deosebit, care iti va pune in valoare frumusetea naturala.
Si mai cred ca trebuie sa gasesti o gama de produse potrivite si de calitate pentru tenul tau - va recomand gama e.l.f - aici gasiti cosmetice online ieftine si foarte bune!
Acum, am sa va dau cateva sfaturi legate de machiajul ochilor in functie de culoarea lor:
Pentru ochii caprui sunt recomandate nuantele: galben auriu, bej, mov, albastru, verde, turcoaz, piersica etc. Ca sa iti dai seama de culorile care te-ar avantaja daca ai ochi caprui, poti sa urmaresti irizatiile ochilor tai si sa folosesti una dintre acele nuante. De obicei ochii caprui au irizatii galbene-aurii si astfel, folosind o nuanta mieroasa iti vei evidentia ochii. 
Ochii albastri se evidentiaza cel mai bine prin conturul cu nuante complementare cu portocaliul. Mai merg bine in machiajul ochilor albastri si nuantele aurii, oranj, roz, rosu, argintiu etc. 
Inca un sfat pentru ochii albastri - daca vrei sa ii scoti subtil in evidenta trebuie doar sa trasezi o linie pe mucoasa ochilor cu un creion albastru. Nici macar nu se va observa ca porti machiaj, iar ochii isi vor intensifica culoarea. 
Ochii verzi se pot pune in evidenta cu nuante de mov, corai, lila, maro, piersica, kaki si verde oliv. Iar daca doresti sa accentuezi culoarea verde a irisului, poti sa conturezi ochii subtil cu nuante rosiatice, sau mucoasa ochilor cu un creion de culoare verde. 
In evidentierea ochilor mai conteaza si liniile pe care le trasezi, forma ochilor si a sprancenelor, lungimea genelor si alte astfel de aspecte despre care voi povesti intr-un alt articol. Iar daca vrei sa te bucuri de super reduceri de black friday la cosmetice intra pe www.eyeslipsface.com.ro si ai un weekend intreg de reduceri!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007952 (s)