News Flash:

Protocol incheiat intre organizatiile judetene UDMR si PNL Arad

20 Iunie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
protocol aad
Organizatiile judetene UDMR si PNL au semnat un protocol prin care au stabilit continuarea parteneriatului si pe urmatorii patru ani. Conform deciziei Biroului Permanent Judetean (BPJ) al UDMR, organizatia judeteana va continua parteneriatul strategic cu Partidul National Liberal - filiala Arad, a informat printr-un comunicat de presa Peter Farago, presedintele UDMR Arad. 
'In ultimii 12 ani PNL a fost un partener serios si de incredere, iar cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie 2016 a primit cele mai multe voturi in municipiul si judetul Arad. Am ales continuitatea si am tinut cont de interesul comunitatii maghiare, dar si a intregului judet Arad. Sunt convins ca prin colaborarea noastra in CJ Arad si in CLM Arad, impreuna vom putea contribui la dezvoltarea economico-sociala, infrastructurala si culturala a judetului', a declarat Peter Farago, presedintele UDMR Arad. 
El a mai precizat ca, urmare a protocolului parafat joi, reprezentantii comunitatii maghiare din Arad vor avea si in urmatorii patru ani o functie de viceprimar la Primaria Municipiului Arad, in persoana lui Levente Bognar, iar in schimb UDMR va sustine candidatii PNL la functia de presedinte, respectiv la functiile de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Arad. AGERPRES

udmr udmr arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005271 (s)