News Flash:

Protest de solidaritate la Norwich in sprijinul familiei romane dupa incendierea magazinului lor - VIDEO

10 Iulie 2016
984 Vizualizari | 0 Comentarii
magazin ars
Peste o suta de persoane s-au adunat sambata la Norwich, pentru un protest in semn de solidaritate cu familia romana afectata de incendierea magazinului lor, relateza cotidianul regional Eastern Daily Press pe pagina electronica.
"Prezenta la protest a fost fantastica si este intr-adevar imbucurator sa vedem asa de multi oameni aici," a declarat Jan McLachlan, secretarul Adunarii Populare din Norwich, organizatorul protestului de solidaritate.
"Este foarte important sa ramanem uniti pentru a arata oamenilor din comunitatea de imigranti din Norwich, ca sunt bineveniti aici."
Andreea Abraham, fiica proprietarului, in varsta de 23 de ani, a declarat ca a fost coplesita de sprijinul acordat de comunitate..
"Am crezut ca o sa fie 10 sau poate 20 de oameni astazi aici," a spus ea. "Dar cand am vazut atat de multe persoane aici a fost uimitor. Nu pot sa cred."
"Este un lucru foarte bun, nu doar pentru noi, ci pentru toata lumea. Este foarte important sa fim uniti."
Politia ancheteaza o posibila infractiune motivata de ura, dupa ce un magazin alimentar romanesc din Norwich a fost distrus vineri intr-un incendiu, relateaza cotidianul britanic Metro pe pagina electronica.
Politia investigheaza cauzele unui incendiu la un magazin alimentar romanesc in Norwich, ancheta este in curs de desfasurare, insa se considera ca ar fi fost vorba de un act deliberat de incendiere.
O caramida ar fi fost aruncata prin fereastra magazinului The Village Shop, aflat pe strada Magdalen, dupa care a izbucnit un incendiu in interior.
Proprietara magazinului a declarat ca "Am fost ingrozita, tremuram. Suntem siguri ca cineva a facut acest lucru intentionat, dar nu am avut probleme pana acum."
Intrebata daca acest incident ar putea avea legatura cu rezultatul referendumului de iesire a Marii Britanii din UE, ea a afirmat ca "Da, ne putem astepta la asta. Toata lumea crede ca are legatura cu votul."
Ministerul roman Afacerilor Externe solicita autoritatilor britanice sa clarifice aceasta situatie si sa previna orice intensificare a tensiunilor sau a oricaror acte ostile la adresa romanilor.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006409 (s)