News Flash:

Promovabilitatea la Bacalaureatul de toamna in Arad a crescut cu 1,71 la suta dupa contestatii

4 Septembrie 2016
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
bac lucrare 1
Procentul de promovabilitate in sesiunea august - septembrie a Bacalaureatului a crescut, la nivelul judetului Arad, cu 1,71 %, dupa evaluarea contestatiilor, informeaza Laura Nadaban, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Arad. 
'Dupa solutionarea contestatiilor care au fost depuse dupa sesiunea a doua a Bacalaureatului, procentul de promovabilitate a crescut de la 21,95 % la 23,66%, adica cu 1,71%', a declarat joi, pentru AGERPRES, Nadaban. 
Potrivit sursei citate, la nivelul judetului Arad, s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului un numar de 991 de candidati, dintre care s-au prezentat 820, iar unul a fost eliminat chiar din ultima proba pentru ca a fost prins avand asupra sa o carte de Biologie. 
Totodata, unul dintre candidati a obtinut media 1 si mai multi au fost notati cu 2 sau 3. 
Patru licee din judet au inregistrat promovabilitate zero la aceasta sesiune, niciunul dintre candidati nereusind sa promoveze sesiunea de toamna a examenului. Este vorba despre Liceul 'Ioan Buteanu' din Gurahont, Liceul Tehnologic 'Vasile Juncu' din Minis, Liceul Teoretic din Cermei si Liceul Tehnologic UCECOM 'Spiru Haret' din Arad - unde niciun candidat nu a reusit sa promoveze nici in sesiunea de vara. 
'Din promotia curenta, au promovat Bacalaureatul un procent de 25,8% din candidatii prezenti, in vreme ce din promotiile anterioare, procentul de promovabilitate a fost de 19,7%', a adaugat Laura Nadaban. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005782 (s)