News Flash:

Promisiunile lui Robu: "Piata Unirii va fi gata la termen!"

11 Octombrie 2015
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
lucrari piata unirii
Primarul Nicolae Robu a anuntat, vineri, ca Piata Unirii va fi gata in termenul prevazut de proiect, iar cele cinci statui care vor fi amenajate in centrul istoric, vor aparea in scurt timp. 
'Mult a fost, putin a mai ramas. Zona care mai e de pavat in Piata Unirii este una restransa, spre Nord, si cred ca pe la finele lunii octombrie, eventual, mijlocul lunii noiembrie, depinde si de vreme, totul va fi gata. Se va trece, cat de curand, si la amenajarea zonei centrale, care va ramane asa cum este acum, cu spatii verzi, cu aleile care sunt, dar care va fi retusata, zona in care tot ce inseamna spatiu cu banci si cu anumite ornamente, va fi innoita total', a anuntat Robu, potrivit ziuadevest.ro
Potrivit edilului, aspectul centrului se va schimba total, acesta mentionand ca a fost saptamana aceasta impreuna cu reprezentantii firmelor care executa lucrarile, sa vada cateva mostre de piatra naturala si alte solutii care sunt propuse de proiectant, pentru a lua o decizie, intrucat, in curand va trebui sa se treaca si la aceasta parte a lucrarii. 
Pe strada Mercy a venit deja piatra de la cariera unica din Italia si s-a reluat pavarea, s-a progresat foarte mult, saptamana viitoare va veni, probabil, ultimul sau penultimul transport de la acea cariera si se va termina strada Mery, iar ce a mai ramas se va pava cu piatra de la cariere din judetele Hunedoara si Maramures, deci nu va mai exista riscul aparitiei unor blocaje in aprovizionarea cu piatra. 
Pe de alta parte, Robu a anuntat ca vor veni, in curand, si statuile care vor fi amplasate in centrul istoric.
'Lucrurile merg bine. Acest proiect complex se va termina in termen util. Vor veni in curand si statuile, acele obiecte de arta stradala, alaturi de mobilierul stradal. Statuile sunt alese de proiectanti, de colectivul condus de arhitect Serban Sturza, in contul valorii pe care proiectul a avut-o. Sunt cinci statui', a precizat primarul.
Acestea isi vor gasi locul in Piata Libertatii si piatetele din preajma.

mercy piata libertati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007323 (s)