News Flash:

Promisiunea primarului Nicolae Robu: Fostul RATT va schimba becurile arse si va da lumina pe strazile Timisoarei

4 Iulie 2018
886 Vizualizari | 0 Comentarii
statie ratt

Dupa un an de orbecaiala, de bajbaire prin bezna stradala din Timisoara, se anunta marea izbanda: RATT se va ocupa oficial de serviciile de mentenanta a iluminatului public stradal.

“Astazi am primit avizul favorabil pentru delegarea gestiunii directe a serviciului de intretinere a sistemului de iluminat public catre societatea Primariei, SC STPT / RATT SA!

Vineri vom aproba contractul si apoi RATT poate sa treaca la treaba! Are foarte multa! Foarte multa pentru ca serviciile de transport public sa fie la alte cote, asa cum le-am promis eu timisorenilor ca vor ajunge sa fie in 2018, foarte multa in egala masura pentru ca Timisoara sa nu mai aiba strazi in bezna, cum din pacate a avut in ultimii ani! Succes, RATT si sprijin total din partea mea!”, a anuntat miercuri primarul Nicolae Robu.

Municipalitatea nu a mai avut contract de intretinere pentru iluminatul stradal, dupa ce cele cu AEM si Elba au expirat.

Pe de alta parte, primarul a anuntat si sosirea celui de-al 25 tramvai Armonia, mai fiind asteptate inca 5 din lorul celor 30 trimise la Arad si Focsani pentru reabilitari totale ale vechilor vagoane.

“Astazi ne-a venit al 25-lea tramvai Armonia! Mai avem de primit 5 si incheiem cu succes un contract excelent! Reamintesc, am alocat sume enorme pt transportul in comun in acesti 6 ani de cand sunt Primar, platind troleibuzele noi (50), autobuzele noi (30), minibuzele noi (13 si urmeaza alte 7) si tramvaiele (cvasi)noi Armonia (25 si urmeaza alte 5). Deci, cu mijloacele de transport stam bine, mai trebuie angajati soferi (si probabil dati afara unii tocatori de frunze la caini) si facuta o mai buna organizare, o mai buna punere in valoare a resurselor, umane si auto, deopotriva’’, mai spune edilul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008249 (s)