News Flash:

Proiect pentru scolarii din mediul rural, in judetul Arad

7 Octombrie 2016
978 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi clasa I
PNL Arad a demarat recent un proiect adresat scolarilor din mediul rural ai caror parinti intampina dificultati financiare, a declarat, joi, vicepresedintele PNL Arad, Claudia Boghicevici. 
'Copiii trebuie sa mearga cu placere la scoala, cu un ghiozdan nou, frumos colorat, cu personajele preferate din filme sau desene animate, acesta fiind un motiv in plus pentru a veni cu bucurie la clasa, pentru ca nimic nu se compara cu bucuria lor. O parte din ei vor primi si rechizite, si caiete, si carti de colorat, astfel incat ghiozdanul sa fie complet. Lor le mai ramane doar sa invete, sa fie atenti si cuminti, fara alte griji', a declarat presei, joi, Claudia Boghicevici. 
Potrivit sursei citate, pana acum au primit ghiozdane si carti de colorat cateva sute de elevi din localitatile Frumuseni, Sambateni, Zabrani, Lipova, Ghioroc si Covasant. 
'Am inceput aceasta actiune cu prilejul Zilei Internationale a Educatiei, dar campania va continua in urmatoarele saptamani, pentru a ajunge in cat mai multe localitati din judet. Pentru mine, anii de scoala au fost cei mai frumosi ani. Ma gandesc cu drag la dascalii mei, care au reprezentat un reper de moralitate si competenta si le doresc tuturor copiilor sa aiba ani de scoala frumosi, asa cum am avut si eu. Imi doresc ca prin aceasta actiune sa ii sprijin si sunt bucuroasa sa vad ca aceste mici gesturi conteaza pentru ei', a adaugat Claudia Boghicevici. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007694 (s)