News Flash:

Programul national de reconstructie mamara este gratuit in Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara

24 Octombrie 2015
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer mamar
Un site de promovare a programului national de reconstructie mamara, in care femeile sunt informate cum pot beneficia gratuit de aceasta procedura, dupa o masectomie, a fost lansat fiind intitulat "Esti o invingatoare" (estioinvingatoare.ro).
Prin intermediul site-ului estioinvingatoare.ro, femeile care au suferit o operatie de mastectomie afla ce drepturi au in acest sens si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a fi incluse in programul national de reconstructie mamara.
Pe site sunt mai multe sectiuni: "Diagnosticata?", in care sunt informatii privind cancerul de san, stadiile sale si sansele de vindecare, "Reconstructie", unde exista informatii cu privire la ceea ce trebuie sa stie o femeie operata si ce trebuie sa faca pentru a lua o decizie corecta sau "Drepturile tale", unde este prezentat programul national de reconstructie mamara.
Programul este derulat gratuit pentru 800 de femei in 19 spitale de stat din tara: Spitalul Floreasca, Spitalul "Bagdasar-Arsenie" Bucuresti, Spitalul Universitar, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri "Steaua", Spital Universitar de Urgenta Militar Central, Spitalul Clinic de Urgenta "Agrippa Ionescu", Spitalul "Sf. Ioan", Spitalul Elias si Institutul Oncologic din Capitala, Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Spiridon" si Institutul Regional de Oncologie Iasi, Spitalul Clinic Judetean Oradea, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara.
Totodata, prin intermediul site-ului, femeile pot adresa intrebari cu privire la implanturile mamare si pot citi povesti de succes.
Reconstructia mamara cu implant siliconic este una dintre metodele reconstructive cele mai usoare atat pentru chirurgii plasticieni, dar mai ales pentru paciente, de aceea este preferata atunci cand situatia locala o permite.
In fiecare an, in Romania, exista 8.000 de femei care sufera mastectomii partiale sau totale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)