News Flash:

PROGNOZA METEO pentru weekend

12 August 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitatiilor, dar va fi racoroasa pentru aceasta data din an, in special dimineata si noaptea, desi valorile termice diurne vor marca o crestere, informeaza ANM.
Sambata

IN TARA
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte si, mai ales in cursul zilei, si in regiunile sudice si centrale, dar numai izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile estice si pe crestele montane, cu viteze ce vor atinge trecator si pe spatii mici, in special pe litoral, 50...60 km/h. 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in depresiuni si 25...26 de grade in sud si vest, izolat mai ridicate in Lunca Dunarii spre 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 grade in depresiuni si 16 grade pe litoral. Vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI
Vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data, in special dimineata si noaptea, desi valorile termice diurne vor marca o crestere fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil la senin in cursul noptii, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca spre 8 grade.

Duminica

Vremea va fi predominant frumoasa, dar dimineata va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Ulterior, valorile termice vor creste usor si se vor apropia de normele climatologic specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 8 si 18 grade.
Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza, dar mai ales seara si noaptea la munte si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Izolat se va semnala ceata.

vremea sambata in tara cerul de ceata bucuresti duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)