News Flash:

Prognoza meteo pentru week-end

26 August 2016
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
SAMBATA. Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand sud-estul, unde vor fi innorari trecatoare si posibil ploi de scurta durata si desc electrice in zona litoralului. Izolat dimineata va fi ceata. Vantul va sufla cu intensificari in Dobrogea, in estul Munteniei si sudul Moldovei.

DUMINICA. Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in regiunile sudice si sud-estice si mai mult senin in celelalte regiuni, dar numai pe arii restranse in sud-estul Dobrogei, mai ales seara si noaptea, vor innorari accentuate, averse si descarcari electrice. Izolat dimineata va fi ceata.Vantul va sufla cu intensificari trecatoare peste zil in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 grade pe litoral si in estul transilvaniei si 32 de grade in Lunca Dunarii.

LUNI. Vremea continua sa se incalzeasca usor si va deveni calduroasa dupa amiaza in in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare in sud si in sud-esti, iar dupa-amiaza si la munte unde, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.

Izolat, noaptea si dimineata va fi ceata. Vantul va sufla cu unele intensificari in cursul zilei in sud-est, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25..26 grade in sudul litoralului si 34 de grade in vestul Olteniei poate si in jumatatea sudica a Moldovei.

sambata duminica luni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006148 (s)