News Flash:

Prognoza meteo pentru vineri in intreaga tara

29 Octombrie 2015
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme rece si ploi 1
Vineri, temperaturile vor continua sa scada in cea mai mare parte a tarii. Valorile maxime vor fi mai mici decat mediile climatologice in sud si in est, in timp ce in restul teritoriului ele se vor mentine apropaiate de normalul perioadei, chiar usor mai ridicate in nord-vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Asadar, temperaturile maxime se vor situa intre 8 grade in Moldova si 16 grade in Maramures si in nordul Crisanei. Noaptea va fi rece in toate regiunile, cu minime preponderent negative, cu valori de la -11 grade in estul Transilvaniei, pana la  6 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptand extremitatea sudica si de sud-est, unde vor fi innorari temporare. Vantul va avea intensificari pe parcursul zilei in sudul Banatului, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum si in zona montana, apoi va slabi in intensitate. Local se va forma bruma si pe arii restranse, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata.
IN BUCURESTI
Vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 2...3 grade, mai scazuta, spre 0 grade, in zona preoraseneasca. Cerul va avea innorari pe parcursul zilei, apoi se va degaja treptat. Vantul va sufla slab si moderat.
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Variatiile termice fata de intervalul anterior vor fi nesemnificative. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007680 (s)