News Flash:

PROGNOZA METEO pentru vineri

16 Iulie 2015
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula
Vineri, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza in Banat, sudul Crisanei si local in Oltenia si in sud-vestul Munteniei, zone in care si indicele temperatura-umezeala ITU va atinge si va putea depasi pragul critic de 80 de unitati, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari spre seara si noaptea in zonele de munte, unde numai izolat vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, iar cele minime intre 13 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, cu o temperatura maxima de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 19 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea cand numai izolat vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

la bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004839 (s)