News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

28 Iunie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea se va mentine in general instabila in sud-estul tarii si la munte, unde pe parcursul zilei vor mai fi averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza ANM.
IN TARA
Vremea se va mentine in general instabila in sud-estul tarii si la munte, unde pe parcursul zilei vor mai fi averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor mai depasi 20...25 l/mp  si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, vremea va deveni in general frumoasa, cerul va fi variabil, cu innorari mai ales dupa-amiaza cand astfel de fenomene se vor semnala pe areale restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade.
LA BUCURESTI:
Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 17...18 grade.
JOI
IN TARA
Vremea va fi in general frumoasa, dar va deveni calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara la munte si in dealurile sudice, dar si pe litoral, unde se vor semnala ploi de scurta durata, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral si in delta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006879 (s)