News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

21 Iunie 2016
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula cod
Vremea se va mentine calduroasa, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.
IN TARA
Dupa-amiaza va fi canicula in Oltenia, Muntenia, zona continentala a Dobrogei, cea mai mare parte a Moldovei si local in Transilvania. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in special dupa-amiaza si la inceputul noptii, in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Punctiform se vor aduna cantitati importante de apa si va cadea grindina. 
LA BUCURESTI:
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza local in sud si vest si izolat in restul teritoriului. Indicele temperatura-umezeala (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 la campie si pe arii mai restranse in celelalte zone de relief.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand in zonele montane si submontane si local in rest vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Punctiform se vor inregistra cantitati de apa insemnate si vor fi caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade.
JOI
IN TARA
Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa orele pranzului, cand si disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatura-umezeala depasind pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, dar cu precadere in orele serii nu este exclusa aparitia de fenomene asociate instabilitatii atmosferice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 21 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004506 (s)