News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

16 Februarie 2016
1680 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
In regiunile din jumatatea de sud-est a tarii, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice, desi in scadere accentuata fata de intervalul anterior, se vor situa in continuare peste cele normale in a doua decada a lunii februarie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

MIERCURI 
In aceste zone izolat se vor semnala ploi slabe sau burnita si pe arii restranse va fi ceata. In restul teritoriului, vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data, iar cerul va fi variabil. Vantul va prezenta intensificari la munte si, local, in restul teritoriului, dar la intensitati mai reduse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade in nordul extrem al Moldovei si 18...19 grade in Banat si sud-vestul Transilvaniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, mai ridicate in sudul Banatului.  

LA BUCURESTI:
Desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi innorat, vor fi conditii de burnita, dar si de ceata, in special noaptea. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima de 3...4 grade.  

JOI
Valorile termice vor scadea usor in toata tara, dar in majoritatea zonelor, cu precadere in vest si nord-vest, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Astfel maximele termice se vor incadra intre 2...3 grade in nordul Moldovei si 15...16 grade in Campia si Dealurile de Vest, iar cele minime intre -2 si 8 grade. Cerul va prezenta innorari in toate regiunile si va ploua pe arii extinse in jumatatea de vest, unde izolat se vor cumula cantitati de apa de peste 15 l/mp, iar in rest local vor fi ploi slabe sau burnita. In cursul noptii, pe crestele montane inalte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, temporare in sudul si estul tarii, dar in special in sud-vest, unde rafalele vor depasi 60 km/h. In orele diminetii vor fi conditi de ceata. 

miercuri joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)