News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

8 August 2016
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Valorile termice diurne vor marca o crestere in toata tara, astfel ca in regiunile extracarpatice se vor situa usor peste mediile climatologic specifice acestei perioade, informeaza ANM. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile.

IN TARA
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in Transilvania si 34 de grade in Lunca Dunarii.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, local la munte, pe arii restranse in Transilvania si numai izolat in restul teritoriului.
Punctiform se vor cumula cantitati de apa in jurul a 20 l/mp. Minimele termice se vor situa intre 11 si 23 de grade.

LA BUCURESTI:
Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

 MIERCURI

IN TARA
Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara la amiaza in zona de campie a Olteniei si Munteniei, unde si disconfortul termic va fi in crestere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 14 si 22 de grade.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, dupa-amiaza si seara, local in zona montana si pe spatii restranse in restul teritoriului, iar in cursul noptii, la nivel local si in regiunile vestice si nord-vestice. Vor fi conditii de grindina, iar punctiform se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate.

valorile termice in tara miercuri vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005016 (s)