News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

22 Decembrie 2014
1706 Vizualizari | 1 Comentarii
Marti, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi mult mai ridicate decat mediile climatologice specifice ultimei decade din decembrie, in special in regiunile sudice si de rasarit. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua in nordul si in centrul tarii si temporar si in regiunile sud-estice. In Carpatii Orientali si cu totul izolat in celelalte masive vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar pe creste trecator ninsoare si se va depune polei.
In Maramures si in Transilvania pe arii restranse va ploua slab. Vantul va continua sa sufle tare la munte, cu viteze ce vor depasi 70...80 km/h pe creste, iar in celelalte zone va fi moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni si 14...15 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 6 grade. Noaptea izolat se va semnala ceata.

BUCURESTI
Vremea se va incalzi, astfel ca valorile de temperatura se vor situa mult peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei. Vantul va sufla in general moderat. Maxima termica va fi de 10...12 grade, iar minima de 1...3 grade.
MIERCURI
Vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare in nordul extrem. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4...6 grade izolat in Transilvania si 17...18 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei; minimele termice se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata. Mediafax.ro

depune polei bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007123 (s)