News Flash:

Prognoza meteo pentru lunile de toamna

30 August 2017
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece
Meteorologii anunta o toamna nefiresc de calda in acest an. Sunt asteptate temperaturi ridicate chiar si in luna noiembrie. In schimb, se pare ca iarna va fi una cu temperaturi foarte scazute.


Specialistii de la Centrul European de Prognoza spun ca in lunile de toamna va fi mult mai cald decat ar trebui.


SEPTEMBRIE. Temperatura va avea valori mai ridicate decat normal in sud si in vest, adica peste 18 - 19 grade. Va ploua extrem de putin pe Litoral, in Delta Dunarii, slab in sudul si estul tarii. Sunt posibile cantitati mai mari in nordul tarii.



OCTOMBRIE. In sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat ar trebui in aceasta perioada a anului si multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi normale, intre 20 si 40 l/mp, in sud, dar in execes in nordul tarii.


NOIEMBRIE. Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decat am fost obisnuiti pentru aceasta luna, iar precipitatiile vor fi mai putine in Moldova si in sudul Olteniei. In mod normal, in aceasta luna, temperaturile medii sunt de pana la 5 -8 grade, potrivit Romaniatv.


DECEMBRIE. Insa specialistii Ministerului Energiei se pregatesc de iarna grea. Dispeceratul Energetic National se asteapta ca aceasta iarna sa fie consumuri-record de electricitate si de gaze naturale, ca anul trecut, cand au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, inregistrate pentru o perioada de 7-10 zile.

meteorologii toamna septembrie octombrie noiembrie decembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007014 (s)