News Flash:

PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

3 August 2016
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor creste in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.
JOI 
IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana si in Dobrogea, unde doar pe arii restranse vor fi averse slabe si descarcari electrice.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei, in sud-est. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade pe litoral.
LA BUCURESTI:
 
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.
VINERI
IN TARA 
Vremea va continua sa se incalzeasca usor si va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in Lunca Dunarii. Va creste si disconfortul termic, iar in sudul tarii, pe arii restranse, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 24 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte si in Dobrogea, unde doar cu totul izolat vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei, in sud-vestul tarii si pe crestele montane.

joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)