News Flash:

PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

8 Iunie 2016
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Temperatura aerului va marca o crestere usoara, astfel ca valorile diurne se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, in timp ce dimineata si noaptea va fi o vreme racoroasa in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.
JOI 
IN TARA
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza, local in zonele montane si submontane si pe arii restranse in regiunile nordice. Vor fi conditii de grindina, iar punctiform cantitatile de apa pot depasi 10...15 l/mp. 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in depresiuni.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi predominant frumoasa, iar temperaturile diurne vor marca o crestere usoara, apropiindu-se de normalul termic pentru prima decada de iunie, in timp ce dimineata si noaptea va fi inca racoare.
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

VINERI
IN TARA 
In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona montana, vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate si local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mici, mai ales in orele serii.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia Romana,  iar cele minime intre 8 si 17 grade.

vineri in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004981 (s)