News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

18 Noiembrie 2015
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Joi, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in sud si partial in estul si centrul tarii, informeaza Angentia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi variabil la senin, exceptand regiunile nordice, unde nebulozitatea se va extinde treptat, in special pe parcursul noptii, dar numai pe arii restranse va ploua in zona de nord a Carpatilor Orientali si in Maramures si cu totul izolat in restul masivelor montane. Vantul va avea intensificari trecatoare in majoritatea regiunilor, in schimb la munte acestea vor fi sustinute, iar pe crestele inalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 22 de grade, iar cele minime intre -2 si 10 grade.
LA BUCURESTI:
Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 4...6 grade.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, indeosebi in sudul tarii. In regiunile vestice, nordice si centrale, treptat innorarile se vor accentua, iar aria precipitatiilor va fi in extindere. Astfel, pe parcursul zilei, ploile se vor semnala in Maramures, local in Carpatii Orientali si izolat in Transilvania, Moldova si Crisana, pentru ca noaptea acestea sa fie prezente in toata partea de nord-vest a teritoriului, unde se vor acumula si cantitati importante de apa, local in vest si centru si numai izolat in nord-est. Pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali, trecator, in a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul noptii, cand numai izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va prezenta intensificari pana la tare la munte, dar local si temporar si in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 11 grade.

vineri in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005094 (s)